joi, 21 mai 2015

Trucuri pentru frumusete I

   De cate ori nu sunteti pe graba si nu reusiti sa va machiati sau sa va aranjati parul? Sau de cate ori nu va iese un machiaj perfect cum ar fi machiajul "cat eye" sau pur si simplu nu reusiti sa va dati cu tusul pentru ochi.
   Voi prezenta cate trucuri care sper sa va ajute.

1. Nu reusiti sa va faceti un machiaj "cat eye"? Folositi in card de credit, banda adeziva (dar numai inainte de a va da cu fond de ten sau pudra, altfel nu va sta lipit), o bucata de servetel sau hartie igienica ca in imaginile de mai jos.

2. Vreti sa aveti buze mai mari sau cel putin sa para mai mari? Folositi un pic de ulei de menta in luciul dvs. de buze

3. Nu reusesti sa-ti conturezi perfect ochi cu creionul dermatograf? Ai nevoie de un creion dermatograf si de un dispozitiv pentru indoirea genelor. Deseneaza cu dermatograful o linie pe marginea inferioara a partii de sus a dispozitivului si apoi aplica dispozitivul pe ochi ca si atunci cand vrei sa-ti indoi genele, presand mai tare pe pleoapa ochiului. Asa vei reusi sa salvezi timp, conturand ochii si indoind si genele in acelasi timp.


4. De cate ori nu ti-ai murdarit pleoapele superioare cand incercai sa te dai cu mascara. Foloseste o carte de vizita sau un posi-it asa cum se vede in imaginea de mai jos.






5. Vrei sa ai ochi mai mari sau vrei sa ascunzi ochii rosii? Foloseste un creion de ochi de culoare alba.


Sursa: http://www.buzzfeed.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu