vineri, 22 mai 2015

Trucuri pentru frumusete II

    Continuam incursiunea in lumea trucurilor pentru frumusete cu alte cateva idei.

1. De cate ori nu ti s-a intamplat sa ti se termine fondul de ten/bronzantul/iluminatorul si sa te gandesti cu groaza ca trebuie sa alergi prin magazine. Inainte de a incepe excursia prin oras, foloseste un betisor de urechi sau o pensula de machiaj cu buretel pentru a strange din recipient restul de produs.

 





2. Daca din greseala iti cumperi un fond de ten intr-o nuanta mai inchisa decat nuanta tenului tau, nu trebuie sa-ti faci probleme. Trebuie doar sa adaugi un pic de crema de fata in recipient pentru a dilua fondul de ten si pentru a-l deschide la culoare.


 3. Ca sa poti sa beneficiezi la maximum de proprietatile mascarei, inainte de a o aplica pe gene, tine la caldura un pic mascara (poate chiar in sutien). Astfel se va intinde mai bine pe gene.




4. Ai ramas fara tus de ochi? Nu e nici o problema! Poti folosi mascara. Daca ai o pensula speciala subtire pentru aplicarea tusului sau nu neaparat, o poti folosi introducand pensula un pic in recipientul de mascara sau frecand pensula de tus de pensula mascarei in functie de cat de intens iti doresti sa te machiezi.



5. Probabil ca stiti deja ca daca vrei ca parfumul sa te tina mai mult nu trebuie decat sa te dai cu un pic de crema/lotiune de corp/vaselina de corp inainte de a te da cu parfum.

Pentru azi ne oprim aici si continuam maine cu alte idei ingenioase.

Sursa: http://www.buzzfeed.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu