marți, 26 mai 2015

Trucuri pentru frumusete III

1. Se intampla de multe ori ca machiajul sa nu tina. Va recomand sa folositi un fixativ de machiaj. Acesta se foloseste dupa ce machiajul s-a incheiat. Se gasesc destul de usor pe piata si chiar nu sunt foarte scumpe.
Sau puteti folosi primerul pentru machiaj inainte de a incepe machierea.
Aceste produse se folosesc in special de catre make-up artistii. astfel daca te vei duce la un eveniment care tine toata noaptea, este cald, dansezi, vei fi sigura ca machiajul tau nu se va intinde.














2. Vrei buze mai mari? Poti macar sa pacalesti privirea cuiva printr-un mic truc. Inainte de a folosi rujul sau gossul preferat aplica in centrul buzelor un pic de creion dermatograf de culoare alba, apoi aplica linistita rujul sau luciul de buze peste ca in imaginile de mai jos. Efectul va fi deosebit.

3. Ne intoarcem la primerul pentru machiaj. Aplica un creion de ochi sau fard alb pe pleoapa superioara a ochiului si apoi aplica fardul in culoarea ta preferata pentru ca machiajul sa reziste mai mult.


4. Nu reusesti sa-ti conturezi bine buzele? Urmareste imaginile de mai jos si vei fi impresionata.


5. Daca mascara ta s-a  ingrosat foloseste cateva picaturi de solutie speciala pentru lentilele de contact. Dar daca crezi ca ai mascara de prea mult timp, mai bine o inlocuiesti cu una noua. Nu vrei sa te procopsesti cu o infectie.




Sursa: http://www.buzzfeed.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu