miercuri, 27 mai 2015

Trucuri pentru frumusete IV

1. Daca vrei gene mai lungi tot ce trebuie sa faci este sa adaugi pudra pentru bebelusi in rutina ta de rimelare a genelor. Pur si simplu atinge un disc demachiant in putina pudra si apoi atinge usor genele, dupa care foloseste mascara ca de obicei.





2. Pentru ca rujul sa reziste mai multe sau aprope toata ziua, tine un servetel peste buze si cu o pensula mare tamponeaza buzele acoperite cu servetel cu pudra translucenta.




3. Foloseste corect corectorul sau anticearcanul astfel: 




4. Daca vrei un machiaj mai intens al ochilor cu ajutorul unui creion dermatograf poti rezolva asta. Nu trebuie decat sa incalzesti mina de la creion cu flacara de la o bricheta sau lumanare, lasa sa se raceasca 15 secunde si apoi foloseste creionul.



5. Pentru picioare cu pielea moale nu trebuie decat sa faci o baie fierbinte, aplica ceva crema hidratanta sau glicerina si pune-ti o pereche de sosete de bumbac si lasa-le peste noapte. Te vei trezi dimineata cu picioare mai odihnite si cu pielea de pe picioare mai catifelata.




6. O idee pentru a-ti face manichiura mai usor! Ai nevoie de oja in doua culori, o foarfeca si plasturi medicinali cu gaurele. Vei da un strat de oja peste unghii si vei lasa sa se usuce. Apoi lipeste plasturele cu partea cu gaurele pe unghii si da un strat cu oja din cealalta culoare peste si dezlipeste plasturele.


 7. Ramanem tot in sfera manichiurii si va mai prezint o metoda de a va colora unghiile. Iti trebuie trei nuante de oja si un buretel. Deseneaza cate un rand din fiecare oja si aplica pe fiecare unghie in parte. Apoi curata excesul de oja.


8. Daca  vrei sa dai ojei tale un aspect mat, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi un pic de amidon de porum in sticluta cu oja.





9. Ca sa dai impresia de par mai gros tot ce trebuie sa faci este sa pui putin fard prin par cu ajutorul unei pensule.



10. Obisnuiesti sa-ti prinzi parul in coc si de fiecare data ai problema suvitelor neascultatore care se desfac din coc? Foloseste o periuta de dinti pe care ai pus fixativ de par si apoi perie suvitele neascultatoare. De asemenea, pentru ca cocul sa tina mai bine da cu un pic de spray fixativ si pe agrafele cu care iti prinzi parul.





Sursa: http://www.buzzfeed.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu