vineri, 26 iunie 2015

8 cai prin care poti sa scapi de cearcane

1. Maseaza zona de sub ochi cu ulei de migdale (Atentie! Uleiul ar trebui sa fie cat mai natural). Repeta de doua ori pe zi, cel putin 3 pana la 4 saptamani. Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru cearcane.
2. Infuzeaza pliculete de ceai in apa fierbinte si lasa-le sa se raceasca. Aplicale apoi pe zona de sub ochi si lasa-le cam 10 - 15 minute. Acest lucru va ajuta circulatia din jurul ochilor si la ontractarea vaselor de sange din jurul ochilor. Taninul prezent in ceai va ajuta la decolorarea zonei. Ceaiul verde, ceaiul negru si pliculetele de musetel sunt foarte bune in ceea ce priveste decolorarea zonei de ub ochi.

3. Cuburi de gheata. Pune cateva cuburi de gheata intr-un prosop de bucatarie curat sau intr-un saculet mic pentru spalarea rufelor. Si pune-le sub ochi pentru aproximativ 10 minute.

4. Felii de cartofi. Feliaza un cartof in felii subtiri, lasa-le la frigider sa se raceasca si apoi pune-le pe ochi pentru 20 minute. Repeta procedeul de 2-3 ori pe zi. Poti sa alternezi cu felii de castraveti.


5. Sos de rosii. Prepara un sos din parti egale de sos de rosii, apa de trandafiri si menta zdrobita. Plica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze aproximativ 15-20 minute. Clateste apoi cu apa curata.

6. Produse organice pentru ingrijirea tenului. Aceste produse contin vitamina K, care este benefica deoarece ajuta la repararea capilarelor rupte. Le poti folosi de 1-2 ori pe zi in functie si de instructiunile de folosire.

8. Peeling-ul chimic si cremele pentru albirea pielii. Acestea se folosesc conform instructiunilor. Cercanele cauzate de pigmentie pot fi reduse folosind peeling-urile chimie sau cremele pentru albirea pielii. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi cu atentie crema deoarece unele contin substante care pot irita pielea cum ar fi hidrochinonă.


Sursa: http://www.formalhealth.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu