vineri, 29 ianuarie 2016

Tendinte moda 2016 - II

    O sa continui cu incursiunea mea in lumea modei si mai ales a tendintelor in anul 2016 cu o combinatie de nonculori care ramane dupa mine una clasica si usor de procurat. Este imposibil sa nu ai in casa o camasa clasica alba, niste pantaloni negrii sau o fusta neagra.... si vorbesc si despre anotimpul rece cat si despre cel calduros.

2. Hainele alb-negru te pot ajuta in crearea celor mai variate tinute, mai ales ca se pot combina perfect cu celelalte culori. Se pot compune tinute sport cu o pereche de pantofi sport, sosete sport, o rochie scurta sau mai lunga si de ce nu o sapca asortata cu o pereche de ochelari.




Sa nu uitam de tinutele casual - cele mai des intalnite. In fiecare zi sigur gasesti in dulat ceva negru si alb de asortat: pantaloni pana sau skini, un tricou alb sau negru, un sacou. Si bineinteles combinata cu accesorii de alte culori: rosii, galbene, roz pastel, aurii sau argintii.





Preferatele mele sunt tinutele feminine, elegante care s-ar potrivi si pentru birou: o camasa clasica, o fusta creion sau clos si neaparat o pereche de pantofi ceva mai deosebiti.


Si sa nu uitam de tinutele pentru diferite ocazii: volane, dantela, un plic asortat; rochii elegante lungi, fuste midii din tulle, pantofi eleganti sau sandale aurii sau nude.



Si bineinteles propunerilor designerilor. 



Eu va mai propun cateva combinatii.

Sursa: xmodax.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu